Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Χρηματοδότηση Σπουδών

Πώς να χρηματοδοτήσω τις σπουδές μου;


Χρηματοδότηση Σπουδών
Είναι αλήθεια πως η «γνώση» στις μέρες μας, είτε προπτυχιακή είτε μεταπτυχιακή, είτε, είτε, είτε… στοιχίζει! Όπως αλήθεια είναι πως και η ζωή γενικότερα στοιχίζει… και φυσικά πως δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα προκειμένου να εξασφαλίσουμε στον εαυτό μας όλα όσα φανταζόμαστε για μια ονειρεμένη φοιτητική ζωή. Επιπλέον η διαχείριση χρημάτων μέχρι τώρα ήταν κάτι όχι και τόσο απαραίτητο (ίσως το χαρτζιλίκι της γιαγιάς να ήταν αρκετό…).
 

Οι ανάγκες ως γνωστόν για να στήσετε το νέο σας σπίτι είναι πολλές… δίδακτρα, κρεβάτι (διπλό κατά προτίμηση), ψυγείο, πλυντήριο, τηλεόραση, dvd κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που δίνονται κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας και τις ευκαιρίες σας είναι επίσης πολλές. Ωστόσο δεν τίθεται θέμα, αφού λύσεις υπάρχουν.

 

Υποτροφίες 


Για την εξυπηρέτηση των πιο αξιόλογων φοιτητών/σπουδαστών, οι οποίοι έχουν σημειώσει άριστες επιδόσεις, δημόσιοι φορείς, διάφορα δημόσια, ιδιωτικά και κοινωφελή ιδρύματα καθώς και πολλές κυβερνήσεις προσφέρουν οικονομικές ενισχύσεις και προγράμματα υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, για διδακτορική και μεταδιδακτορική έρευνα και μετεκπαίδευση σε ελληνικά πανεπιστήμια ή σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Περισσότερα

Τραπεζικά Προϊόντα & Υπηρεσίες για φοιτητές 


Χρηματική υποστήριξη δίνεται συχνά από τα Πανεπιστήμια, τις Σχολές Διοίκησης και τους ανεξάρτητους οργανισμούς, αλλά τι γίνεται όταν ακόμα και οι ενισχύσεις τέτοιου είδους δεν είναι από μόνες τους αρκετές και χρειάζεστε περισσότερα χρήματα προκειμένου να υποστηρίξετε τον τρόπο ζωής που θέλετε; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πάντα τρόποι να εξασφαλίσετε περισσότερα από τη σχολή σας - ή τον τόπο σπουδών σας. 
 

Περισσότερα

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική