Τεχνικός Συστημάτων Η/Υ
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Περιγραφή Προγράμματος

O Ειδικός Συστημάτων Η/Υ είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που αναπτύσσει, υποστηρίζει και συντηρεί εφαρμογές της πληροφορικής ως developer, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται δίκτυα Η/Υ και Βάσεις Δεδομένων.

Επίσης παρέχει τεχνική υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία των Υπολογιστικών Συστημάτων και των ανεξάρτητων Η/Υ.

O Ειδικός Συστημάτων Η/Υ εργάζεται παράλληλα ως προγραμματιστής αλλά και ως Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων.

Επαγγελματική Αποκατάσταση

O Ειδικός Συστημάτων Η/Υ, απόφοιτος του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μπορεί να εργαστεί παράλληλα ως προγραμματιστής αλλά και ως Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων σε:

  • Εταιρίες Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων
  • Εταιρίες Ανάπτυξης και Συντήρησης Λογισμικού
  • Επιχειρήσεις στον τομέα της Πληροφορικής
  • Στο Δημόσιο τομέα
  • Ως ελεύθερος επαγγελματίας αναπτύσσοντας τη δική του επιχείρηση εγκατάστασης, αξιοποίησης και συντήρησης Η/Υ και Δικτύων και υποστήριξης τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.

Ο ΟΜΗΡΟΣ είναι σήμερα ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα, που λειτουργεί σαν συνεργάτης της MICROSOFT και της IBM και ως εξεταστικό κέντρο των οργανισμών πιστοποίησης PROMETRIC και Key CERT. Παράλληλα, ο ΟΜΗΡΟΣ, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της πληροφορικής για κάθε Επαγγελματία του αύριο, δημιούργησε πρωτοποριακά προγράμματα σε όλες τις ειδικότητες, βασισμένα στην πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες.
 
Παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνική εκπαίδευση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των κολοσσών της πληροφορικής και των επικοινωνιών και δίνει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να ονομασθούν "Certified Professionals", μια διάκριση που κάνει τους αποφοίτους του ΟΜΗΡΟΥ περιζήτητους επαγγελματίες του χώρου.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τμήμα:
Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

Τρόπος Φοίτησης:
Πλήρους Φοίτησης

Διάρκεια Φοίτησης:
2 έτη

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα