Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Επαγγελματικός Προσανατολισμός  /  

Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON

  • Δεν έχεις αποφασίσει ποια σχολή θα διαλέξεις;
  • Δεν ξέρεις ποιες σχολές και επαγγέλματα σου ταιριάζουν;
  • Θα ήθελες να μάθεις ποιες είναι οι επαγγελματικές δυνατότητες κάθε σχολής;

Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON είναι ένα on-line test διερεύνησης των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των μαθητών, το οποίο περιλαμβάνει 190 ερωτήσεις και μπορεί να συμπληρωθεί σε 30 λεπτά. Τα αποτελέσματά του βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του μαθητή, προτείνοντάς του συγκεκριμένες σχολές (ταξινομημένες σύμφωνα με το ποσοστό σχετικότητάς του με τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα, από την πιο σχετική προς τις λιγότερο σχετικές).

Με το on-line test Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά το βαθμό ενδιαφέροντός σας για 38 επαγγελματικές κατηγορίες, να δείτε τα πιο σχετικά επαγγέλματα που ανήκουν σε καθεμία από τις κατηγορίες αυτές, να δείτε ποιες σχολές ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας, καθώς και τα επιστημονικά πεδία που περιέχουν τις πιο σχετικές σχολές.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON είναι τα ακόλουθα:

  • Είναι on-line κάτι που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το συμπληρώσει οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιονδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο Internet
  • Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα σε αναγνώσιμη μορφή (αρχείο .pdf)
  • Τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα κάθε ατόμου συσχετίζονται με τις σχολές του μηχανογραφικού

Για να δείτε μια ενδεικτική αναφορά των αποτελεσμάτων του τεστ HORIZON πατήστε εδώ.

Για να κάνετε το τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON θα χρειαστείτε έναν κωδικό πρόσβασης τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε επιλέγοντας το κουμπί "Εκδήλωση Ενδιαφέροντος" στο κάτω μέρος της σελίδας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και αποστέλλοντας τη φόρμα.

Το κόστος για τη απόκτηση του κωδικού του τεστ HORIZON είναι 35€.

Σημείωση: Οι υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει το Look4Studies.com στους χρήστες του, δεν είναι δωρεάν, καθώς απαιτείται η συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.
      

 

 

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική