Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Επαγγελματικός Προσανατολισμός  /  

Συνάντηση με Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Δυνατότητα προσωπικής συμβουλευτικής συνάντησης με τους συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

H συμβουλευτική σταδιοδρομίας από την  εταιρεία Orientum

Orientum - Σύμβουλοι ΣταδιοδρομίαςH εταιρεία «ORIENTUM» δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες στο χώρο της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Αποτελούμενη από νέους ανθρώπους, ειδικευμένους στο χώρο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της αγοράς εργασίας, έχει στόχο να παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας σε νέους, βοηθώντας τους στην κρίσιμη φάση της επιλογής σπουδών και επαγγέλματος. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από το λατινικό «Oriens» (ανατολή), και συμβολίζει την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους νέους για μια νέα αρχή στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η συνεργασία μας με την εταιρεία «ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε.» μας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε πρακτικά το χώρο της εκπαίδευσης με τον χώρο της εργασίας.

Οι συνεργάτες της εταιρείας είναι νέοι άνθρωποι, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στους χώρους των οικονομικών, της εκπαίδευσης και του επαγγελματικού προσανατολισμού, που έχουν εργαστεί σε φορείς σχετικούς με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στο χώρο της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Orientum είναι:

Παυλάκος Νίκος - Υπεύθυνος Τομέα Εκπαίδευσης

 • Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό» του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υπηρεσίας Σχολικού & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Αρσακείου Σχολείου Αθηνών, επί 2 χρόνια.
 • Ειδικός συμβουλευτικής στο πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου «Εφαρμογή Προγραμμάτων Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε Εκπαιδευτικές Μονάδες».
 • Μέλος ακαδημαϊκών ερευνητικών ομάδων σε θέματα συμβουλευτικής & επαγγελματικού προσανατολισμού.
 • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.).
 • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.)

Μιχαλούλης Σπύρος - Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας

 • Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Οικονομικών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
 • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό» του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Υπεύθυνος εκπαίδευσης & επιλογής προσωπικού στην εταιρεία UNILEVER HPCΧ, BRISTOL, U.K. επί 1 χρόνο.
 • Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΚΑΡΙΕΡΑ» (ειδική έκδοση για την αγορά εργασίας).
 • Διευθυντής εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην εταιρεία «ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε.» επί 2 χρόνια.
 • Σύμβουλος δικτύου στο πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου «Εφαρμογή Προγραμμάτων Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε Εκπαιδευτικές Μονάδες».
 • Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.).

Εκδηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για συνάντηση με εξειδικευμένο σύμβουλο για την παροχή κατεύθυνσης στις ειδικότητες που σας ταιριάζουν, την επίλυση αποριών γύρω από τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση και του τρόπου που αυτά επηρεάζουν το μέλλον μας στην αγορά εργασίας, καθώς και για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Σημείωση: Οι υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει το Look4Studies.com στους χρήστες του, δεν είναι δωρεάν, καθώς απαιτείται η συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους.

 

 

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική