Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Συμβουλευτική Εκπαίδευσης

Συμβουλευτική Εκπαίδευσης


Συμβουλευτική ΕκπαίδευσηςΟ εντονότατος ανταγωνισμός και η πληθώρα επιλογών, ως προς το ακαδημαϊκό ίδρυμα, το πρόγραμμα, τη μορφή σπουδών, την εξειδίκευση, τον προορισμό, το κόστος και άλλα χαρακτηριστικά καθιστούν την εξεύρεση του κατάλληλου προγράμματος για τον κάθε υποψήφιο μία επίπονη, πολύπλοκη, και χρονοβόρο διαδικασία. Ωστόσο, η εμπειρία και η εξειδίκευση ενός Συμβούλου Εκπαίδευσης μπορούν να δώσουν τη λύση.

Η συμβουλευτική εκπαίδευσης προσφέρει υποστηρικτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες και προσωποποιημένες. Από τη δημιουργία του ατομικού προφίλ του υποψήφιου και την έρευνα και πρόταση προγραμμάτων και κατευθύνσεων βάσει των ατομικών χαρακτηριστικών, προτιμήσεων, και επιδιώξεων, μέχρι τη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων, του βιογραφικού σημειώματος, και την προετοιμασία για τη συνέντευξη. Στόχος είναι ο κάθε υποψήφιος να επιλέξει το καταλληλότερο πρόγραμμα σύμφωνα με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ προφίλ, να αναδειχθούν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ δυνατά χαρακτηριστικά και να στεφθεί η αίτησή του/της με επιτυχία.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες από την Admitted!


Η Admitted! Education Advisors and Agents είναι ένα νέο και πρωτοποριακό γραφείο Συμβούλων Εκπαίδευσης που έχει ως αποστολή την παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων των υποψηφίων, παρέχοντας υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιδιώξεις του κάθε υποψήφιου.

Το επίπεδο των υπηρεσιών της Admitted! στηρίζεται πάνω στη διεθνή εμπειρία του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Τσουκαλά, στο χώρο της εκπαίδευσης και στις κάτωθι αξίες:

 • Επαγγελματισμός και Υπευθυνότητα
  Αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε περίπτωση, εξετάζοντας όλες τις δυνατές επιλογές, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, τα οποία υποδεικνύουν η οργάνωσή μας και η εμπειρία μας στο χώρο.
 • Διαρκής επικοινωνία και Προσωποποιημένες υπηρεσίες
  Η διαρκής επικοινωνία, η αμεσότητα, η ειλικρίνεια, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, και το φιλικό περιβάλλον αποτελούν τη βάση κάθε συνεργασίας.
 • Σεβασμός
  Σεβασμός στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε υποψήφιου, στη διαφορετικότητα και στην ατομικότητά του, στους στόχους και τα όνειρά του.

Ποιές είναι οι υπηρεσίες της Admitted!;

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την επιλογή του καλύτερου τομέα σπουδών και της καταλληλότερης εξειδίκευσης πάντα με επίκεντρο τις προσωπικές επιδιώξεις και προτιμήσεις, καθώς και τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις δεξιότητές σου.
 • Συμβουλευτική καθοδήγηση για να επιλέξεις το καλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα και πρόγραμμα για σένα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά στη συμπλήρωση των αιτήσεων και στη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας.
 • Σύνταξη και αξιολόγηση του επαγγελματικού βιογραφικού σημειώματός σου.
 • Προετοιμασία για τη συνέντευξη (mock interviews).

Για να επικοινωνήσετε και να κανονίσετε μία πρώτη συνάντηση:

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου 40 & Βαλαωρίτου 7, Χαλάνδρι
Τηλέφωνα: 210-6841831, 6945661975
www.admitted.gr

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική