Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Ο Ντένης Κουτούδης απαντά στις 15 ερωτήσεις του Look4Studies

Ο Ντένης Κουτούδης απαντά στις 15 ερωτήσεις του Look4Studies

Ο Ντένης Κουτούδης, ιδρυτής & CEO της LinkedSuperPowers, απαντά στις ερωτήσεις του Look4Studies.com

"Με εμπνέουν οι άνθρωποι που κατανοούν ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούν να πετύχουν, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους."

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σας όνειρο;

Να προσφέρω έμπνευση σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ και να τους βοηθήσω να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Αν ξεκινούσατε σήμερα τη σταδιοδρομία σας, θα κάνατε άλλες επιλογές;

Δεν θα άλλαζα κάτι. Οι επιλογές μου θα ήταν ακριβώς οι ίδιες και θα με έφερναν ακριβώς στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Πιστεύω πως τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Αν συναντούσατε το νεότερο εαυτό σας (όταν ήσασταν 20 χρονών) ποια συμβουλή θα του δίνατε;

Να παραμένει συγκεντρωμένος στην επίτευξη των στόχων του και παράλληλα να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Αν είχατε τη δύναμη να αλλάξετε κάτι στο παρελθόν, τι θα ήταν αυτό;

Όπως είπα και παραπάνω πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Τι κάνουμε τώρα έχει σημασία, όχι αυτά που κάναμε ή δεν κάναμε στο παρελθόν.

Ποιες ήταν οι σπουδές σας;

Bachelors in Business Administration από Αγγλικό Πανεπιστήμιο & MBA in Banking and Corporate Finance απο Ελβετικό Πανεπιστήμιο. Επίσης είμαι Certified Social Media Professional.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σας μέχρι σήμερα;

Η δημιουργία και η εξέλιξη της εταιρείας μου, της LinkedSuperPowers.

LinkedIn Experts - LinkedSuperPowers

Πώς αντιμετωπίζετε τις νέες προκλήσεις;

Με θετική ενέργεια, υπομονή και σταθερές κινήσεις.

Τι σας θυμώνει;

Η ανυπομονησία μερικών ανθρώπων να απαιτούν την επιτυχία εδώ και τώρα και να απογοητεύονται γρήγορα μέχρι ακόμη και να καταλήγουν να εγκαταλείπουν τα όνειρα τους στην πρώτη δυσκολία.

Τι σας κάνει να γελάτε;

Οι κοντινοί μου άνθρωποι με κάνουν να γελάω συχνά.

Ποιο γεγονός άλλαξε κορυφαία την ζωή σας;

Η ενασχόληση μου με το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματιών στον κόσμο, το LinkedIn.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που νιώσατε αμήχανα;

Δεν νιώθω αμήχανα συχνά.

Ποιες δραστηριότητες σας ενθουσιάζουν;

Να ταξιδεύω σε μέρη που δεν έχω επισκεφθεί και να γνωρίζω νέους ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες, η κολύμβηση, να πηγαίνω στον κινηματογράφο, να σερφάρω στο διαδίκτυο αναζητώντας έμπνευση & να διαβάζω ενδιαφέροντα βιβλία.

Ποιες προσωπικές σας συνήθειες σας έχουν βγει σε καλό;

Η οργάνωση, η συγκέντρωση, η επιμονή, η σκληρή δουλειά και η πειθαρχεία.

Τι σας παθιάζει στη ζωή;

Παθιάζομαι όταν θέτω στόχους και προσπαθώ να τους πετύχω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Μπορεί να αποτυγχάνω αρχικά, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ μέχρι να πετύχω.

Ποιος σας εμπνέει και γιατί;

Οι άνθρωποι που κατανοούν ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούν να πετύχουν, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

CV | Ντένης Κουτούδης

Ο Ντένης Κουτούδης, είναι ο ιδρυτής & CEO της LinkedSuperPowers (μιας Social Media Consulting Company) με πελατολόγιο σε Αγγλία, Γερμανία, Φιλανδία, Αμερική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ελλάδα, πιστοποιημένος επαγγελματίας στα Social Media και δη του LinkedIn - με σχεδόν 1.5 εκατομμύριο διαδικτυακούς ακολούθους.
Ο κ. Κουτούδης σπούδασε Business Administration στην Αγγλία και απέκτησε MBA (Master In Business Administration) από Ελβετικό Πανεπιστήμιο. Μέσα στην εργασιακή του πορεία ανέλαβε τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν σε διάφορους τομείς (Διαχείρισης Ακινήτων, Χρηματοοικονομικών, Τροφίμων & Ποτών & Commodities Trading).
Η έμπνευση για την ενασχόλησή του με το LinkedIn προέκυψε αρχικά μέσα από την δική του εμπειρία, χρησιμοποιώντας αμέτρητες στρατηγικές και τεχνικές του δικτύου για λογαριασμό κάθε εταιρείας στην οποία δραστηριοποιήθηκε.
Σήμερα εκτός από την LinkedInSuperPowers παρουσιάζει στρατηγικές Linkedin και στο AlphaGamma, ένα πανευρωπαϊκό portal επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους που αναζητούν εργασία και νέους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες της Ευρώπης καθώς και το BizCatalyst 360°
Σύμφωνα με το Trending.gr o Κουτούδης κατέχει την πρώτη θέση ως κορυφαίος Έλληνας χρήστης του Twitter (Top Greek Twitter User), έχει περισσότερους από 1.260.000 followers. Τρία tweet του μάλιστα κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις ως τρία από τα πιο διαδεδομένα (retweeted) ελληνικά tweets που έχουν γίνει ποτέ.
Όσο για τα άρθρα του για το LinkedIn πολύ συχνά καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στον τομέα του (“LinkedIn Tips” του LinkedIn Pulse) παγκοσμίως με εκατοντάδες shares likes και comments των φανατικών του ακολούθων. Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα ψηφίστηκε από διεθνούς φήμης website ως ο νούμερο 1 επαγγελματίας στα Social Media που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter σε όλο τον πλανήτη και ανάμεσα στους 100 πιο δυνατούς social media experts.
Τέλος Ντένης έχει εμφανιστεί στην διεθνή Huffington Post, το Entrepreneur.com και το CNN iReport μεταξύ αρκετών άλλων διεθνώς αναγνωρισμένων publications.

Δείτε προγράμματα σπουδών MBA - Master of Business Administration και Social Media

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική