Σεμινάριο Τεχνικές Πωλήσεων
Kariera Seminars

Kariera Seminars

Περιγραφή Προγράμματος

Εισαγωγή
Κάποιοι θεωρούν ότι πετυχημένες Πωλήσεις κάνουν μόνο όσοι έχουν ταλέντο σε αυτές. Αρκετοί, επίσης, πιστεύουν ότι ένα καλό προϊόν αρκεί για να πουληθεί μόνο του. Οι πετυχημένες πωλήσεις, όμως,, δεν βασίζονται μόνο στο «κληρονομικό χάρισμα», αλλά είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων, ο οποίος μαθαίνεται και μπορεί να εφαρμοστεί στη πράξη.
Έρευνες έχουν δείξει ότι δεν έχει σημασία πως εμείς βλέπουμε τον πελάτη αλλά πως ο πελάτης κρίνει ΕΜΑΣ. Ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας, όπως είναι η σημερινή, το παιχνίδι στην αγορά παίζεται πλέον στη «Φροντίδα του Πελάτη», και όχι μόνο στην απλή Εξυπηρέτηση του. Πόσο προετοιμασμένοι είσαστε, λοιπόν, για αυτές τις δύσκολες συνθήκες;

Σκοπός
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δείξει βήμα - βήμα, τα στάδια μιας επαγγελματικής, υψηλού επιπέδου Πώλησης και τα συστατικά της. Τα στοιχεία αυτά, θα επιτρέψουν σε όσους επαγγελματίες εμπλέκονται στην αλυσίδα της πώλησης, όχι μόνο να γίνουν ο αναπόσπαστος και σημαντικός κρίκος μεταξύ της εταιρίας τους και των πελατών, αλλά και να προσθέτουν αξία σε κάθε τους επαφή με αυτούς.
Επιπρόσθετα, μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα:

  • Κατανοήσετε την έννοια της εξυπηρέτησης του πελάτη και τη σπουδαιότητά της για τη σύγχρονη επιχείρηση.
  • Αντιληφθείτε τις πραγματικές ανάγκες κάθε πελάτη και πως αυτές αποκαλύπτονται μέσα από χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.
  • Γνωρίσετε με απλό και κατανοητό τρόπο τα βήματα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ώστε αυτός να βιώνει κάθε επίσκεψη του στο κατάστημα ως μια πρωτόγνωρη εμπειρία
  • Συζητήσετε το θέμα της επικοινωνίας και των σχέσεων με τον πελάτη και το πώς θα αναπτύξετε τις σχετικές ικανότητες
  • Αναπτύξετε ικανότητες χειρισμού δύσκολων καταστάσεων
  • Δυναμώσετε την επαγγελματική σας προσωπικότητα, πετυχαίνοντας τους παραγωγικούς σας στόχους

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Βεβαίωση

Τρόπος Φοίτησης:
Μερικής Φοίτησης

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα