Σεμινάριο EQ - Συναισθηματική Νοημοσύνη
Kariera Seminars

Kariera Seminars

Περιγραφή Προγράμματος

Εισαγωγή

«O καθένας μπορεί να θυμώσει – αυτό..... είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο……, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»
Αριστοτέλης, Ηθικά Νικομάχεια

«Βλέπω συχνά άτομα που δεν τα καταφέρνουν, αλλά σπάνια βλέπω κάποιον που δεν μπορεί να τα καταφέρει»
Z. Ziglar

Αν οι παραπάνω δηλώσεις σας κάνουν εντύπωση και θεωρείτε ότι αληθεύουν και αν πολλοί από εσάς θέλετε περισσότερη επιτυχία και ευτυχία στη ζωή σας, τότε το σεμινάριο της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q) είναι αυτό που χρειάζεστε!

Μαθαίνοντας για την Συναισθηματική Νοημοσύνη θα καταφέρετε να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, να βρίσκετε κίνητρα για τον εαυτό σας, να αναγνωρίζετε τα συναισθήματα των άλλων και να χειρίζεστε επιτυχώς τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες όλο το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο -αλλά και τις πρακτικές τεχνικές- μέσω ειδικών ασκήσεων που θα τους επιτρέψουν να μπορούν να οικοδομούν ουσιαστικές και επιτυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις, να κατανοήσουν τι χρειάζεται να αλλάξουν για να φτάσουν στην επιτυχία, καθώς και να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την πορεία της ζωής τους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Βεβαίωση

Τρόπος Φοίτησης:
Μερικής Φοίτησης

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα