Σεμινάριο Brand Management
Kariera Seminars

Kariera Seminars

Περιγραφή Προγράμματος

Tα προϊόντα, όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο με το πρώτο άκουσμα, «έχουν ψυχή» και πολύ συχνά τείνουμε να συνδεόμαστε όλοι μας με προϊόντα τα οποία για εμάς έχουν συναισθηματική αξία. Το branding είναι πλέον από τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου marketing: είναι η κατανόηση της άυλης πλευράς ενός προϊόντος, αλλά και η χρησιμοποίηση εργαλείων marketing που βασίζονται σε αυτή την αρχή.

Σκοπός
Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πλήρη γνώση και να αντιληφθούν τη διαφοροποίηση μεταξύ του προϊόντος και της άυλης πλευράς του, να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει ένα προϊόν διαχρονικά επιτυχημένο, να μάθουν και να εμβαθύνουν στις σύγχρονες συνήθειες των καταναλωτών και στο τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει Ελπίδα στον καταναλωτή και να τον πείσει για το προϊόν.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα γίνει παρουσίαση κατάλληλων εργαλείων Marketing που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών αλλά και των επιθυμιών του καταναλωτή, θα γίνει πρακτική εφαρμογή του θεωρητικού μοντέλου για τη δημιουργία επιτυχημένων προϊόντων και θα αναλυθεί το πως μπορεί το τμήμα πωλήσεων να συμμετάσχει στη δημιουργία ενός επιτυχημένου προϊόντος. Τέλος, θα αναλυθεί το πως ένα πλάνο Marketing μπορεί να οδηγήσει ένα προϊόν στην επιτυχία

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Βεβαίωση

Τρόπος Φοίτησης:
Μερικής Φοίτησης

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα