Προγράμματα - Πιστοποιήσεις Cisco
City Unity ΚΔΒΜ2
Σε συνεργασία με: Cisco

City Unity ΚΔΒΜ2

Περιγραφή Προγράμματος

To κολέγιο City Unity έχει πιστοποιηθεί ως Τοπική Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco Systems,Inc. - Cisco Networking Local Academy - και οι εισηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί αποκλειστικά για την διδασκαλία του Cisco Networking Academy Program από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα της Cisco.

Εκτός από τα  προγράμματα που προσφέρονται, συνεργάζεται και με την Cisco Systems, Inc. και την PANNTA Hellas (Ένωση Ακαδημιών Ελλάδος) από τον Σεπτέμβριο του 2005.

Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την ακαδημία της Cisco, με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο.

Τo πρόγραμμα - πιστοποίηση η οποία προσφέρεται είναι το CCNA Routing and Switching, διάρκειας 280 ωρών.

Το CCNA  Routing  and Switching διδάσκει δίκτυα βασισμένα σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρεία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες.

Με την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος οι σπουδαστές, μετά από εξετάσεις πρακτικής και θεωρίας, λαμβάνουν από την Ακαδημία Δικτύωσης Cisco πιστοποίηση παρακολούθησης.

Το CCNA Routing and Switching οδηγεί στην πιστοποίηση Cisco:

  • 640-802 CCNA - Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων μαθημάτων του CCNA.

Κριτήρια Εισαγωγής

  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Τίτλου Σπουδών  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλου ισότιμου, ισόκυρου και  ισάξιου Τίτλου Σπουδών από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό.
  • Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Τέσσερις (4) έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας).

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Πιστοποίηση CISCO

Τρόπος Φοίτησης:
Πλήρους Φοίτησης
Εξ αποστάσεως

Διάρκεια Φοίτησης:
280 ώρες

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα