LSBF (London School of Business and Finance)

Προφίλ Εκπαιδευτικού Οργανισμού

LSBF (London School of Business and Finance)

Σπουδάστε στην καλύτερη Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων του κόσμου

Το London School of Business & Finance (LSBF) είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με έδρα το Λονδίνο, στη Μεγάλη Βρετανία. Προσφέρει  πρωτοπόρα προγράμματα διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων και οικονομικών, σε μεταπτυχιακό και προπτυχιακό επίπεδο, με ευελιξία έτσι ώστε να διαμορφώσετε τις σπουδές σας σύμφωνα με τις δικές σας φιλοδοξίες καριέρας.

Ο στόχος μας είναι η αποκλειστική προσφορά προγραμμάτων σπουδών με αντίκρισμα στην παγκόσμια αγορά των επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα, είναι η παροχή σε όλους και σε κάθε έναν από τους φοιτητές μας ξεχωριστά μιας εμπειρίας που θα τους μετατρέψει σε δυναμικούς και αξιόλογους επαγγελματίες με αντίκρισμα των σπουδών τους στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Το LSBF προσελκύει τους πιο ταλαντούχους και φιλόδοξους υποψηφίους από 150 και πλέον χώρες παγκοσμίως, ενώ με τους  ακαδημαϊκούς μας εταίρους συνεργαζόμαστε  για την  ανάπτυξη εκπαιδευτικών  προγραμμάτων με διεθνή προοπτική.

Σχολή: Τα πρωτοποριακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα μας, συνδυάζουν την προσφορά ακαδημαικής γνώσης αλλά και υψηλών πρακτικών δεξιοτήτων. Έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά που απαιτούν οι νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας και για αυτό το λόγο είναι άρρηκτα συνδυασμένα με τη δυνατότητα απόκτησης μαζί με το πτυχίο και  επαγγελματικών τίτλων εργασίας.  Πιστεύουμε ότι ο ακρογωνιαίος λίθος της κάθε επιχείρησης είναι τα στελέχη με γνώσεις στη Λογιστική, στα Χρηματοοικονομικά, στο Marketing, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. ΄Ετσι, το LSBF στελεχώνετε από διακεκριμένους καθηγητές και ειδικά καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο των επιχειρήσεων οι οποίοι  διαθέτουν παγκόσμια διδακτική εμπειρία και επαγγελματική σταδιοδρομία σε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των επιχειρήσεων και της οικονομίας  συμπεριλαμβανομένων των KPMG, Goldman Sachs, RWE, American Express και Credit Suisse. Αν και διαθέτουν διαφορετικές καταβολές, έχουν κάτι κοινό: τον ενθουσιασμό και την ικανότητα να επιμορφώνουν και να εμπνέουν την επόμενη γενιά επιχειρηματιών και ηγετών στις επιχειρήσεις.

Ακαδημαϊκή συνεργασία: Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί από το Grenoble Graduate School of Business (GGSB) που είναι τριπλά πιστοποιημένο από το AMBA, το EQUIS και το AACSB και έχει τον ακαδημαικό έλεγχο τους. Επίσης είμαστε περήφανοι για τις συνεργασίες που έχουμε συνάψει με το University of Northampton και το  University of Bradford που απονέμουν τους διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών τους σε συνεργασία με το LSBF.

Επικαιρότητα: Στόχος μας είναι να  προβούμε στην ανάπτυξη προγραμμάτων που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Γι’αυτό αναθεωρούμε τον οδηγό σπουδών μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα  σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς εταίρους  μας, τους καθηγητές  και τα ηγετικά στελέχη των επιχειρήσεων της σύγχρονης αγοράς. Δουλεύοντας με κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα των επιχειρήσεων και εκπαιδεύοντας τρεις από τις τέσσερις  μεγαλύτερες του χώρου λογιστικές εταιρίες, παραμένουμε στην πρώτη θέση του συνεχώς εξελισσόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Διεθνής Επέκταση: Στο LSBF προσελκύουμε κορυφαίους φοιτητές από 150 και πλέον χώρες, παρέχοντας  πρόσβαση σε ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων. Έχουμε διεθνή παρουσία με παραρτήματα  στην Ασία, στην Ευρώπη και στην Αμερική. Οι φοιτητές μας έχουν συνεχώς στη διάθεση τους, τη δυνατότητα για επιχειρηματική εκπαίδευση, με παγκοσμίου επιπέδου χαρακτήρα.

Καινοτομία: Τα ειδικά σχεδιασμένα «Dual Programmes» μας, συνδυάζουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα με τις επαγγελματικές δεξιότητες και μας καθιστούν πρωτοπόρους προσφέροντας ανταγωνιστικότητα ζωτικής σημασίας. Ένα επιπλέον καινοτόμο εργαλείο που δημιουργήσαμε είναι η online πλατφόρμα μελέτης InterActive, που  δίνει  σε όλους τους φοιτητές μας τη δυνατότητα να ελέγχουν τις  σπουδές τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Μέσω αυτής,  οι  φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με άλλους φοιτητές αλλά και καθηγητές σε πραγματικό χρόνο, να ενημερώνονται παρακολουθώντας βιντεογραφημένες διαλέξεις και  να επωφελούνται  από το εξαιρετικό επιπέδο εκπαίδευσης οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του  κόσμου.