Υπηρεσίες Σπουδών  /  

Επικυρωμένες Μεταφράσεις

Επικυρωμένες μεταφράσεις από πιστοποιημένους μεταφραστές

Επικυρωμένες Μεταφράσεις
Ετοιμάζεις το φάκελό σου για σπουδές; Επικυρωμένες μεταφράσεις με έκπτωση 20% για τους επισκέπτες του Look4Studies.com!

Το truetranslation.gr είναι δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών, πτυχιούχων του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας, με εμπειρία και εξειδίκευση σε διαφορετικές γλώσσες και γνωστικά πεδία, που ειδικεύεται σε επίσημες μεταφράσεις, προσφέροντας παράλληλα ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετάφρασης και επιμέλειας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το truetranslation.gr ειδικεύεται στην επίσημη μετάφραση εγγράφων (πανεπιστημιακά πτυχία, διπλώματα, απολυτήρια λυκείου, αναλυτικές βαθμολογίες, ταυτότητες, διαβατήρια, ιατρικές γνωματεύσεις, πιστοποιητικά γάμου κ.ά.) προσφέροντας χαμηλότερες τιμές, καθώς όλες οι επικυρωμένες μεταφράσεις γίνονται από πιστοποιημένους επίσημους μεταφραστές, πτυχιούχους του ΤΞΓΜΔ, μελών της ΠΕΕΜΠΙΠ, οι οποίοι, βάσει του Π.Δ. 169 της 17.06.2002 (ΦΕΚ 156/2.7.02), έχουν δικαίωμα να κάνουν επίσημες μεταφράσεις για δημόσιες και ιδιωτικές αρχές. Συνεπώς, δεν υπάρχει το κόστος της συνεργασίας με δικηγόρο για τις επικυρώσεις, που χρεώνουν τα περισσότερα μεταφραστικά γραφεία, ενώ όλο και περισσότεροι φορείς -και κυρίως πανεπιστήμια- ζητούν μεταφράσεις από πιστοποιημένους μεταφραστές για τα έγγραφα του φακέλου της αίτησης.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται online δίχως μεσάζοντες, για να εξοικονομήσουμε χρόνο και να μειώσουμε το κόστος. Μεταφράζουμε από και προς Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Τουρκικά. Αν ωστόσο χρειάζεστε μετάφραση σε κάποια άλλη γλώσσα, επικοινωνήστε μαζί μας. Το δίκτυο των συνεργατών μας διευρύνεται διαρκώς.

Το truetranslation.gr, θέλοντας να στηρίξει τους φοιτητές, οι ανάγκες για επικυρωμένες μεταφράσεις των οποίων αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος της ροής δουλειάς της ομάδας των συνεργατών μας, σε συνεργασία με το look4studies.com, προσφέρει ειδική έκπτωση 20% στις επικυρωμένες μεταφράσεις επίσημων εγγράφων του φακέλου σπουδών. Επικοινωνήστε μαζί μας, αναφέρετε την προσφορά για τους επισκέπτες του look4studies και επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο http://www.truetranslation.gr/ στείλτε μήνυμα στο info@truetranslation.gr ή μιλήστε απευθείας με την υπεύθυνη επικοινωνίας, Μυρτώ Καλοφωλιά στο 6938853123

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική