Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Αλλάζει το πλαίσιο για τα πτυχία - Πιο γρήγορη η αναγνώριση τίτλων κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων

Με την τροπολογία της κ. Ν. Κεραμέως επανέρχεται η χορήγηση ισοδυναμίας για όλα τα πτυχία και όχι μόνο για εκείνα που οδηγούν σε νομικά κατοχυρωμένα επαγγέλματα.

Περισσότερα
1600 Νέοι στα Meet-Up Days του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 1600 προσκεκλημένοι σπουδαστές και ενδιαφερόμενοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν τον παλμό του θεσμού των Meet - Up Days, που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα
e-learning ΕΚΠΑ - Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής Πρόγραμμα «Θεαίτητος»

Το πρόγραμμα «Θεαίτητος» έχει στόχο να καλύψει ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων σχετικών με την επιστήμη της διατροφής, της άσκησης και γενικότερα με τις επιστήμες υγείας, μέσα από μαθήματα που φέρουν την υπογραφή διακεκριμένων Καθηγητών και επιστημόνων.

Περισσότερα
Accounting and Finance for Non-Financial Shipping Professionals Seminar

Accounting and Finance for Non-Financial Shipping Professionals Seminar has been developed to enhance your knowledge on accounting and finance and achieve effectiveness on your day to-day business environment.

Περισσότερα
Χορήγηση Υποτροφιών στο εξ αποστάσεως ΠΜΣ του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος «Βιοοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο»

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος χορηγεί δύο (2) υποτροφίες σε μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Βιοασφάλειας για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο» (MSc in Bioeconomy: Biotechnology and Law).

Περισσότερα
Πανεπιστημιακές σπουδές με το κύρος της Οξφόρδης στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοίνωσε επίσημα την αποκλειστική συνεργασία του με το Oxford Brookes University σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία και άνοιξε με το τιμητικό θερμό καλωσόρισμα της Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith.

Περισσότερα
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2019

Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφτούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Η Έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για Σπουδές σε Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα
Open day για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων του HAEC

Εάν είστε επαγγελματίας του τομέα πωλήσεων και επιθυμείτε να εξελίξετε την καριέρα σας, έχετε ακόμη χρόνο να μάθετε πώς το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) το οποίο ξεκινά αυτό το φθινόπωρο, μπορεί να σας προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις σε επίπεδο management.

Περισσότερα
Professional Diploma in Digital & Social Media

Δεύτερο έκτακτο course με έναρξη στις 9 Οκτωβρίου 2019 στην Αθήνα.

Περισσότερα
Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό - ΑΚΜΗ και στη Ρόδο

Πλήθος κόσμου στα λαμπερά εγκαίνια του μεγαλύτερου ιδιωτικού εκπαιδευτικού Οργανισμού στην Ελλάδα.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική