Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στην εποχή του τεχνολογικού disruption

Σε μία εποχή όπου η εκθετική ανάπτυξη της τεχνολογίας αλλάζει δραστικά το τοπίο των παγκόσμιων εξελίξεων, ανάμεσά τους και αυτό της εργασίας, η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού αναδύεται ενισχυμένη και επιφορτισμένη με τον, πιο σημαντικό, ίσως, ρόλο στην ιστορία της: να συμβάλει στην ευημερία των ανθρώπων, των οργανισμών και του πλανήτη.

Περισσότερα
25ο Διεθνές Συνέδριο ENOTHE: το μεγαλύτερο γεγονός Εργοθεραπείας φιλοξενήθηκε στην Αθήνα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου της ENOTHE (European Network of Occupational Therapy in Higher Education), ενός από τα πιο σημαντικά γεγονότα Εργοθεραπείας διεθνώς.

Περισσότερα
Δωρεάν εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς στην ημερίδα «Education Evolution: οι προκλήσεις των εκπαιδευτικών στην ψηφιακή εποχή»

Οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και πρακτικές, από τα social media ως τον προγραμματισμό.

Περισσότερα
Πρόγραμμα Βρετανικών Υποτροφιών Chevening - Ανοικτές οι Αιτήσεις μέχρι 5/11

Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2019 παραμένουν ανοικτές οι αιτήσεις για την Υποτροφία Chevening για μεταπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Περισσότερα
Student for a Day: μία «Business Unusual» εμπειρία για τους μελλοντικούς φοιτητές του Alba

Διαλέξεις, workshops και παρουσίαση σπουδών περιλαμβάνει η καθιερωμένη εκδήλωση γνωριμίας του Alba Graduate Business School.

Περισσότερα
Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για το πρώτο Debate της χρονιάς

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 10:00 το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει το πρώτο debate της χρονιάς με καλεσμένο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Περισσότερα
Κοινωνικές Δεξιότητες που θα χρειαστείς στην καριέρα σου το 2030

Στα επόμενα 10 χρόνια, είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι σε μια δουλειά που δεν υπάρχει ακόμα - και όχι, δεν μιλάμε για την κατασκευή ιπτάμενων οχημάτων ή για την ανάπτυξη της πρώτης μηχανής του χρόνου στον κόσμο. Ο κόσμος της αγοράς εργασίας εξελίσσεται γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καταλάβεις πώς να προετοιμαστείς για έναν μελλοντικό ρόλο εργασίας που είναι αδύνατο να προβλεφθεί.

Περισσότερα
DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION

Το "DIGITAL & SOCIAL MEDIA NATION" αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο ελληνικό Facebook group με αποκλειστικό περιεχόμενο για το marketing, το digital marketing & τη διαφήμιση!

Περισσότερα
Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά της QS επιστρέφει στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση πανεπιστημίων αποκλειστικά για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της QS επιστρέφει στην Αθήνα, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στο Royal Olympic Hotel και στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στο Met Hotel.

Περισσότερα
Δύο κορυφαίοι επιστήμονες συζητούν στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει την τιμή να φιλοξενήσει δύο διεθνώς κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες τον Ακαδημαϊκό κ. Γιώργο Παξινό [Πανεπιστήμιο Νέας Νοτίου Ουαλίας] και τον Ακαδημαϊκό κ. Αθανάσιο Φωκά [Πανεπιστήμιο Cambridge] σε μία ενδιαφέρουσα επιστημονική συζήτηση με θέμα: "Συνείδηση, Ψυχή, Ελεύθερη Βούληση: Πραγματικότητα και Αυταπάτη”.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική