Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Διαδικτυακή συζήτηση: «Γυρίζω σελίδα: Νέες εκπαιδευτικές επιλογές»

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των πανεπιστημιακών σχολών και συναισθανόμενοι την αγωνία χιλιάδων παιδιών που δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πανελλαδικές εξετάσεις, το skywalker.gr, στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών του «Βγαίνουμε μπροστά», διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Γυρίζω σελίδα: Νέες εκπαιδευτικές επιλογές».

Περισσότερα
Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου πρόγραμματος σπουδών του Institute of Chartered Shipbrokers: ICS Annual Professional Maritime Programme. Οι εγγραφές για την Περίοδο 2020-2021 ξεκίνησαν.

Περισσότερα
Οι εγγραφές για το Εξ Αποστάσως Πρόγραμμα του Certificate in Shipping έχουν ξεκινήσει!

Το HMC/ICS Greek Branch ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα Certificate in Shipping του Institute of Chartered Shipbrokers, το οποίο ξεκινάει στις 27 Απριλίου 2020.

Περισσότερα
ICS Professional Maritime Programme: Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers.

Περισσότερα
Όσα πρέπει να προσέξουν όσοι επιλέγουν σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Πώς πρέπει να γίνεται η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος; Τι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη όσοι ασχολούνται με τον κλάδο και πώς θα αποκτήσουν τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις;

Περισσότερα
Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον το μεταπτυχιακό θεωρείται συχνά το εισιτήριο για την ένταξη των σημερινών υποψηφίων στην αγορά εργασίας. Αν και πολλοί νέοι επιλέγουν το εξωτερικό για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους σε ένα Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή ακόμη και σε ένα κολλέγιο.

Περισσότερα
Ο κορυφαίος φωτορεπόρτερ των 2 βραβείων Pulitzer, Άλκης Κωνσταντινίδης, στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο σημαντικός και έμπειρος φωτογράφος και φωτορεπόρτερ του Διεθνούς Πρακτορείου Reuters, που έχει κερδίσει 2 βραβεία Pulitzer και έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του μεγάλου Έλληνα Φωτογράφου Γιάννη Μπεχράκη, Άλκης Κωνσταντινίδης, επισκέφθηκε το αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα προσκεκλημένος του τομέα Δημοσιογραφίας.

Περισσότερα
Δωρεάν Σεμινάριο για την Επιλογή Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό!

Η εταιρεία Orientum - Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, διοργανώνουν ένα 4ωρο σεμινάριο για την επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περισσότερα
Επαγγελματικός προσανατολισμός και απαραίτητες δεξιότητες για την ένταξη στην αγορά εργασίας

Το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College βοηθάει τους σπουδαστές να επιλέξουν και να ακολουθήσουν εκείνη την επαγγελματική σταδιοδρομία που θα βελτιώσει ποιοτικά την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή καθώς και να αναπτύξουν και να χρησιμοποιούν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους ικανότητες ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστική θέση στην αγορά εργασίας.

Περισσότερα
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίπλα στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας για 6η χρονιά μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά ως αποκλειστικός Χορηγός Εκπαίδευσης τους αθλητές και τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας.

Περισσότερα
π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική