Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Μεταπτυχιακά στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Υποτροφίες - Παράταση Υποβολής Αιτήσεων

Μεταπτυχιακά στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Υποτροφίες - Παράταση Υποβολής Αιτήσεων

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους μέχρι τις 17/6/2016.

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής προετοιμάζουν νέους αποφοίτους, αλλά και εργαζόμενους, για σταδιοδρομία ως εξειδικευμένα υψηλόβαθμα στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα, ελεγκτικών/ λογιστικών επιχειρήσεων, εταιρειών παροχής συμβουλευτικών και νομικών υπηρεσιών, υπουργείων, εποπτικών αρχών και άλλων οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς και παραγωγικών επιχειρήσεων.

Υποτροφίες Αριστείας

Για 3η συνεχή χρονιά, το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής στηρίζει το θεσμό των Υποτροφιών Αριστείας.

Απαλλάσσονται από την καταβολή των διδάκτρων του πρώτου έτους οι νεοεισερχόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι:

  • Έχουν βαθμό πτυχίου "Άριστα" (8,5 και άνω) από ελληνικό ΑΕΙ/ΑΤΕΙ, ή/και
  • Είναι στο κορυφαίο 10% της αποφοιτούσης τάξεώς τους (θα αποδεικνύεται με επίσημο έγγραφο της γραμματείας) ή στο κορυφαίο 5% του GMAT (quantitative + verbal).

Η απαλλαγή θα συνεχιστεί και στο δεύτερο έτος υπό την προϋπόθεση ότι οι υπότροφοι θα έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στα μαθήματα του πρώτου έτους τουλάχιστον οκτώ.

Ανώτατο όριο 3 υποτροφίες ανά ακαδημαϊκό τμήμα προέλευσης, κατ’ έτος.

Περισσότερες πληροφορίες στο: web.xrh.unipi.gr

Σπουδές στα Χρηματοοικονομικά >

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική