Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 | Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 | Ανακοινώθηκαν οι Βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Βαθμολογίες Πανελλαδικών Εξετάσεων

Στα σχολεία όλης της χώρας αναρτήθηκαν σήμερα Παρασκευή, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. 

Οι βαθμολογίες για τα Γενικά Λύκεια (Νέο και Παλαιό Σύστημα) και για τα Επαγγελματικά Λύκεια (ομάδα Β'), χωρίς τις Επαναληπτικές Εξετάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 είναι διαθέσιμες και μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου στην ηλεκτρονική διέυθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/

Την ερχόμενη Τετάρτη θα αναρτηθούν στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων και στις 14.00 θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Μηχανογραφικά Δελτία

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη οι διαδικασίες για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων που ολοκληρώνονται την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Tips για τη Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους ειδικούς >

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 | Αναρτήθηκαν οι Βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Τα Ειδικά Μαθήματα

Έως τις 27 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση του.

Τα ειδικά εξεταστικά κέντρα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική