Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου πρόγραμματος σπουδών του Institute of Chartered Shipbrokers:
ICS Annual Professional Maritime Programme

Οι εγγραφές για την Περίοδο 2020-2021 ξεκίνησαν 

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του ICS Annual Professional Maritime Programme 2020 - 2021, με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2020, ξεκίνησαν.

Το επαγγελματικό ναυτιλιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ICS, ANNUAL PROFESSIONAL MARITIME PROGRAMME, παρέχεται από το Hellenic Management Centre, το επίσημα εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα. To ICS αποτελεί διεθνή φορέα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στον τομέα της ναυτιλίας και εκπροσωπεί όλους τους ναυτιλιακούς επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα παρέχει πρακτική επαγγελματική εκπαίδευση και προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations. Οι εξετάσεις αυτές οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS (ICS Membership), σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης στη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, η οποία παρέχει επίσης στον κάτοχό της, τη δυνατότητα να ανήκει σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο καταξιωμένων επαγγελματιών (3.500 μέλη σε 26 παραρτήματα παγκοσμίως).

Δομή Προγράμματος:

Η δομή του προγράμματος περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα όπου οι μαθητές παρακολουθούν συνολικά 7 μαθήματα (4 υποχρεωτικά και 3 μαθήματα επιλόγής), λαμβάνοντας βασικές και εξειδικευμένες γνώσεις στα ναυτιλιακά.

Απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες της ναυτιλίας, Αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, Απόφοιτους και Επαγγελματίες των κλάδων της οικονομίας, της διοίκησης, της νομικής, της μηχανικής, οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν και εξειδικευτουν με τα ναυτιλιακά.

Διάρκεια Φοίτησης - Παρακολούθηση:

  • Το πρόγραμμα ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2020 και διαρκεί μέχρι τον Μάϊο 2021.
  • Οι διαλέξεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη / Τρίτη-Πέμπτη), 19:00-21:30, στις εγκαταστάσεις του Hellenic Management Centre, στο κέντρο του Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας στα παρακατω:
Τηλ: 210-4125945,
E-mail: info@helmc.com ή
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.helmc.com

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική