Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

ICS Professional Maritime Programme: Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησαν

ICS Professional Maritime Programme: Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers 

Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers

Έναρξη τμημάτων ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020 ξεκίνησαν

To ICS Professional Maritime Programme είναι ένα μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο παρέχεται από το Hellenic Management Centre, τον επίσημο πάροχο εκπαίδευσης του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα.  

  • Πρακτική Προσέγγιση 

Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, παρέχοντας πρακτική γνώση και τη δυνατότητα πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση.

  • Ολοκληρωμένες ναυτιλιακές γνώσεις σε ένα χρόνο 

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ναυτιλιακής επιχείρησης, των εμπλεκομένων επαγγελματιών, των νομικών πτυχών και της ναυτιλιακής οικονομικής θεωρίας. Δίνουν, επίσης, βαθιά γνώση και εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της ναυτιλίας, όπως Dry Cargo Chartering, Tanker Chartering, Ship Operations, Marine Insurance, S&P, Shipping Finance, Port Agency, Shipping Law, κ.α.

  • Απόκτηση της ιδιότητας μέλους του ICS, σημάδι επαγγελματισμού και καταξίωσης διεθνώς

Παράλληλα, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifuing Examinations που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους ICS Membership, τη μόνη, διεθνώς, αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας.

  • Επαγγελματική πείρα και τεχνογνωσία των εισηγητών 

Διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από την πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops, παρέχουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. 

  • Ευκαιρίες διασύνδεσης και εύρεσης εργασίας παγκοσμίως

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και σε αποφοίτους/επαγγελματίες άλλων κλάδων που επιθυμούν να εισέλθουν στον δυναμικό χώρο της ναυτιλίας

Διάρκεια

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα ακαδημαϊκό έτος (Ιανουάριος - Νοέμβριος) και τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες (19:00-21:30). 

Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2020 έχουν ξεκινήσει!

Περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις εγγραφές: 

Τηλέφωνο: +30 210 4125945
E-mailhelmc@otenet.gr
www.helmc.com

ICS Professional Maritime Programme >

Σπουδές στα Ναυτιλιακά >

Bookmark and Share


Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική