Πληροφορίες Σπουδών  /  

Τελευταία Νέα Εκπαίδευσης

Υποτροφίες από το ALBA Graduate Business School με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Υποτροφίες από το ALBA Graduate Business School με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, προκηρύσσει δύο πλήρεις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Οι υποτροφίες, που αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017, απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 35 ετών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες ή/και είναι παιδιά πολυτέκνων οικογενειών. 

Το ALBA και τα Ελληνικά Πετρέλαια επιθυμούν μέσα από αυτήν την ενέργεια να δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους από αδύναμες οικονομικά ομάδες, να κάνουν τα εκπαιδευτικά τους όνειρα πραγματικότητα και να συνεχίσουν τις σπουδές τους. 

Η μία υποτροφία αφορά σε σπουδές στο πρόγραμμα The ALBA MBA (full time).

Η  δεύτερη υποτροφία θα δoθεί για σπουδές σε προγράμματα εξειδίκευσης (Masters). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ALBA https://applications.alba.edu.gr/ με την ένδειξη στο πεδίο της αίτησης που αφορά στο Scholarship-Financial Aid: «Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια». 

Η αξιολόγηση των αιτήσεων  και η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Για περισσότερες πληροφόριες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής αλλά και την διαδικασία της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να να απευθύνονται στην κα Αναστασία Μπέλου, στο 210 8964531 (εσωτ. 2220) ή με e-mail στο abelou@alba.edu.gr.

Χρηματοδότηση Σπουδών >

Follow us:

Look4Studies.com on Facebook Look4Studies.com on Twitter Look4Studies.com on Google+ Look4Studies.com on LinkedIn Look4Studies.com on Pinterest Look4Studies.com on Instagram

π.χ. Οικονομικά ή Πληροφορική