Diploma in Social Media
City Unity ΚΔΒΜ2

City Unity ΚΔΒΜ2

Περιγραφή Προγράμματος

Το διαδίκτυο σήμερα αποτελεί μια τεχνολογική εξέλιξη η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και καθημερινά. Οι τρόποι επικοινωνίας έχουν πλέον αλλάξει ριζικά, καθώς οργανισμοί, επιχειρήσεις, εκπαιδευτικοί φορείς και ελεύθεροι επαγγελματίες, χρησιμοποιούν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως εργαλεία, για να έρθουν σε επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες τους. Το Social Media Marketing έχει γίνει ευρέως αποδεκτό ως το μαγικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών, καθώς υπερβαίνει τις δυνατότητες των παραδοσιακών μέσων και τεχνικών μάρκετινγκ. Η εξέλιξη αυτή του διαδικτύου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εφαρμογή των Social Media Networks για την προβολή και την προώθηση μιας μάρκας, ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή ενός δημοσίου προσώπου. 

Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογικής αυτής εξέλιξης είναι δύσκολο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη να αξιοποιήσουν το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων που προσφέρονται σε αυτούς μέσω του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Για αυτό το λόγο νέες ειδικότητες κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά εργασίας. Η εξειδίκευση και οι γνώσεις πάνω στα Social Μedia, θεωρούνται πλέον απαραίτητο προσόν σε όλους τους κλάδους της αγοράς. 

Το Social Media Diploma του CITY Unity σε συνεργασία με την επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της Citrine μπορεί να παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Οι υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες, συντελούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει την εμπειρία που απαιτείται στον κόσμο του διαδικτύου. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης αποτελεί την άριστη επιλογή για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον τομέα της επικοινωνίας, όπως αυτή ορίζεται σήμερα. 

Το Social Media Diploma του CITY Unity αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα σας εξασφαλίσει την απόκτηση του Diploma in Social Media.  

Λόγοι που πρέπει να επιλεγεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

  • Το περιεχόμενο διδασκαλίας είναι σύγχρονο, ευέλικτο, ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, περιλαμβάνοντας ό,τι νεότερο υπάρχει.
  • Η μέθοδος διδασκαλίας γίνεται με διαδραστικό τρόπο, με παραδείγματα στην πράξη και όχι μόνο απλή διδασκαλία της θεωρίας.
  • Υψηλά καταρτισμένοι διδάσκοντες στο χώρο της τεχνολογίας και απόλυτα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις.
  • Διεξαγωγή των μαθημάτων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες/εργαστήρια, οι οποίες παρέχουν τεχνολογικό εξοπλισμό τόσο για την κάλυψη της διδασκαλίας, όσο και για την άσκηση της πρακτικής (με έναν Η/Υ ανά συμμετέχοντα).

Κριτήρια Εισαγωγής

Το Social Media Diploma απευθύνεται σε επαγγελματίες διάφορων κλάδων και άτομα που θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με βάση τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

  • Έμπειρα στελέχη της αγοράς που θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις τους με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα.
  • Ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το διαδίκτυο και τα νέα μέσα για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
  • Φοιτητές ή νέους απόφοιτους που θέλουν να ισχυροποιήσουν το βιογραφικό τους για την καλύτερη εισαγωγή τους στην αγορά εργασίας.
  • Επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δεξιότητες στα Social Media για την επαγγελματική προβολή και δικτύωση τους.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τμήμα:
Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Τίτλος που θα λάβω με τη λήξη των σπουδών:
Diploma

Τρόπος Φοίτησης:
Πλήρους Φοίτησης
Μερικής Φοίτησης
Εξ αποστάσεως

Διάρκεια Φοίτησης:
3 μήνες

Χώρα:
Ελλάδα

Πόλη:
Αθήνα